hero image
dppi

Bizarr Red Bull-os jelenetek az FIA díjátadóján

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/12/12 06:59
Meglehetősen kínos jelenetek zajlottak le az FIA év végi díjátadó gáláján, amikor Christian Horner és Mohammed ben Szulajem szóváltásba keveredett egymással.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Nemrégiben rendezték az FIA év végi díjátadó gáláját, amelyen természetesen a Red Bull részéről Christian Horner, Max Verstappen és Sergio Perez is megjelent. A csapatfőnök a konstruktőri trófeát vette át, Verstappen az egyéni első, Perez a harmadik helyért járó díjat kapta meg.

Amikor pedig Horner átvette a konstruktőri díjat, a Japán Nagydíj utáni zűrzavarral viccelődött, amire az FIA-elnök Ben Szulajem próbálta védeni a sport szabályozó testületét:

„Nem-nem-nem! Azt mondtad, hogy ellentmondásos volt a Japán Nagydíj. Az FIA-t hibáztatták érte, pedig nem mi hoztuk a szabályokat, hanem a csapatok, és mi csak végrehajtottuk őket!”

A Forma-1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali próbálta hűteni a kedélyeket, és arra kérte Hornert és Ben Szulajemet, hogy maradjanak fókuszáltak, majd utóbbi újra magához vette a szót:

„Igaza van Christiannak. Megérdemlik a győzelmet. Mindenki, aki győz, megérdemli azt. Ezek a szabályok, tehát remek munkát végeztek. Őszintén mondom ezt, és az én szememben is győztesek.”