hero image
dppi

Bizarr Red Bull-os jelenetek az FIA díjátadóján

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2022/12/12 06:59
Meglehetősen kínos jelenetek zajlottak le az FIA év végi díjátadó gáláján, amikor Christian Horner és Mohammed ben Szulajem szóváltásba keveredett egymással.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Nemrégiben rendezték az FIA év végi díjátadó gáláját, amelyen természetesen a Red Bull részéről Christian Horner, Max Verstappen és Sergio Perez is megjelent. A csapatfőnök a konstruktőri trófeát vette át, Verstappen az egyéni első, Perez a harmadik helyért járó díjat kapta meg.

Amikor pedig Horner átvette a konstruktőri díjat, a Japán Nagydíj utáni zűrzavarral viccelődött, amire az FIA-elnök Ben Szulajem próbálta védeni a sport szabályozó testületét:

„Nem-nem-nem! Azt mondtad, hogy ellentmondásos volt a Japán Nagydíj. Az FIA-t hibáztatták érte, pedig nem mi hoztuk a szabályokat, hanem a csapatok, és mi csak végrehajtottuk őket!”

A Forma-1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali próbálta hűteni a kedélyeket, és arra kérte Hornert és Ben Szulajemet, hogy maradjanak fókuszáltak, majd utóbbi újra magához vette a szót:

„Igaza van Christiannak. Megérdemlik a győzelmet. Mindenki, aki győz, megérdemli azt. Ezek a szabályok, tehát remek munkát végeztek. Őszintén mondom ezt, és az én szememben is győztesek.”