hero image
dppi

Bizarr Red Bull-os jelenetek az FIA díjátadóján

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Steiner a tavalyi szezonról: Néhány dolgot másképp csinálnék...

FORMA-1

Marko nem örülne, ha szaúdi kézbe kerülne a Forma-1

FORMA-1

Gene Haas egyértelmű célokat tűzött ki idénre csapatának

FORMA-1

Így változott meg Hamilton hozzáállása versenytársaihoz

Motorsport.hu
2022/12/12 06:59
Meglehetősen kínos jelenetek zajlottak le az FIA év végi díjátadó gáláján, amikor Christian Horner és Mohammed ben Szulajem szóváltásba keveredett egymással.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Nemrégiben rendezték az FIA év végi díjátadó gáláját, amelyen természetesen a Red Bull részéről Christian Horner, Max Verstappen és Sergio Perez is megjelent. A csapatfőnök a konstruktőri trófeát vette át, Verstappen az egyéni első, Perez a harmadik helyért járó díjat kapta meg.

Amikor pedig Horner átvette a konstruktőri díjat, a Japán Nagydíj utáni zűrzavarral viccelődött, amire az FIA-elnök Ben Szulajem próbálta védeni a sport szabályozó testületét:

„Nem-nem-nem! Azt mondtad, hogy ellentmondásos volt a Japán Nagydíj. Az FIA-t hibáztatták érte, pedig nem mi hoztuk a szabályokat, hanem a csapatok, és mi csak végrehajtottuk őket!”

A Forma-1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali próbálta hűteni a kedélyeket, és arra kérte Hornert és Ben Szulajemet, hogy maradjanak fókuszáltak, majd utóbbi újra magához vette a szót:

„Igaza van Christiannak. Megérdemlik a győzelmet. Mindenki, aki győz, megérdemli azt. Ezek a szabályok, tehát remek munkát végeztek. Őszintén mondom ezt, és az én szememben is győztesek.”