hero image

Bottas 50 ezer eurót gyűjtött jótékony célra meztelen fotójával

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

Motorsport.hu
2022/05/26 19:41
Valtteri Bottas jelentős összeget gyűjtött jótékony célra. A finn a Miami Nagydíj utáni héten meztelenül ment egy fotó kedvéért a patakba. A sok reakció miatt úgy döntött, hogy a fotót poszterként adja el.
Ajánlott Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

A miami futam után Bottas úgy döntött, hogy még egy ideig Amerikában marad. A finnről párja, Tiffany Cromwell készített egy igen frappáns fotót. Bottas az Instagramra posztolta a képet, amelyen az látható, ahogy az amerikai Aspenben meztelen fenékkel megmártózik egy patakban.

A fotó rengeteg reakciót váltott ki. Egy profi fotós szerkesztette meg a képet, ami után Bottas úgy döntött, hogy kinyomtatja a művet, és jótékonysági célokra bocsájtja. Az Alfa Romeo versenyzője maga is meglepődött a meztelen fotó bevételén. A finn ugyanis 50.000 eurót gyűjtött össze - számol be az AD. Nem ez az első alkalom, hogy Bottas meztelenre vetkőzik, hiszen a Drive To Survive című sorozatban is láthattuk ezt.

A hétvégén Spanyolországban egykori csapattársa, Lewis Hamilton is tudatta, hogy ő is szeretne egyet venni jótékony célra. „Igen, megvenném, jótékonysági célokra, az biztos. Nem is tudtam, hogy eladó, de szerintem ez egy nagyszerű fotó. Igazából az egyik legjobb fotó, amit valaha láttam" - mondta a hétszeres világbajnok a Sky Sportsnak.