hero image

Bottas bejelentette, hogy visszavonul a versenyzéstől

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2022/04/01 19:42
Természetesen mielőtt hinnénk a finn pilótának, érdemes megnézni, hogy milyen napot írunk, és hogy szoktak-e ezen a napon viccelődni az emberek.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Valtteri Bottas április 1-én délelőtt arról írt az Instagramon, hogy a borkészítés iránti szenvedélye miatt felhagy a versenyzéssel – bár egyelőre nem cáfolta ezen állítását, borítékolható, hogy április 1. miatt született az írás.

„Az utóbbi években a borkészítést tanulmányoztam. Az ez iránti szenvedélyem akkorává vált, hogy szeretném közölni veletek, hogy visszavonulok a versenyzéstől, és teljes mértékben a saját boromra fogok koncentrálni. Köszönöm a támogatásotokat” - írta Bottas az Instagram-storyjában.

Bottas egyébként jól kezdte a 2022-es szezont: hiába igazolt az Alfa Romeóhoz, az időmérőkön továbbra is közel tud kerülni a Mercedeshez. Bahreinben a hatodik helyen végzett, Szaúd-Arábiában pedig technikai probléma miatt kiesett.

Nyers tempó tekintetében nagyot lépett előre tavalyhoz képest az Alfa Romeo, hiszen akkor a kilencedik helyen végeztek a konstruktőrök között, most pedig a középmezőny közepén helyezkednek el.