hero image

Bottas bejelentette, hogy visszavonul a versenyzéstől

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/01 19:42
Természetesen mielőtt hinnénk a finn pilótának, érdemes megnézni, hogy milyen napot írunk, és hogy szoktak-e ezen a napon viccelődni az emberek.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Valtteri Bottas április 1-én délelőtt arról írt az Instagramon, hogy a borkészítés iránti szenvedélye miatt felhagy a versenyzéssel – bár egyelőre nem cáfolta ezen állítását, borítékolható, hogy április 1. miatt született az írás.

„Az utóbbi években a borkészítést tanulmányoztam. Az ez iránti szenvedélyem akkorává vált, hogy szeretném közölni veletek, hogy visszavonulok a versenyzéstől, és teljes mértékben a saját boromra fogok koncentrálni. Köszönöm a támogatásotokat” - írta Bottas az Instagram-storyjában.

Bottas egyébként jól kezdte a 2022-es szezont: hiába igazolt az Alfa Romeóhoz, az időmérőkön továbbra is közel tud kerülni a Mercedeshez. Bahreinben a hatodik helyen végzett, Szaúd-Arábiában pedig technikai probléma miatt kiesett.

Nyers tempó tekintetében nagyot lépett előre tavalyhoz képest az Alfa Romeo, hiszen akkor a kilencedik helyen végeztek a konstruktőrök között, most pedig a középmezőny közepén helyezkednek el.