hero image

Bottas bejelentette, hogy visszavonul a versenyzéstől

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/04/01 19:42
Természetesen mielőtt hinnénk a finn pilótának, érdemes megnézni, hogy milyen napot írunk, és hogy szoktak-e ezen a napon viccelődni az emberek.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Valtteri Bottas április 1-én délelőtt arról írt az Instagramon, hogy a borkészítés iránti szenvedélye miatt felhagy a versenyzéssel – bár egyelőre nem cáfolta ezen állítását, borítékolható, hogy április 1. miatt született az írás.

„Az utóbbi években a borkészítést tanulmányoztam. Az ez iránti szenvedélyem akkorává vált, hogy szeretném közölni veletek, hogy visszavonulok a versenyzéstől, és teljes mértékben a saját boromra fogok koncentrálni. Köszönöm a támogatásotokat” - írta Bottas az Instagram-storyjában.

Bottas egyébként jól kezdte a 2022-es szezont: hiába igazolt az Alfa Romeóhoz, az időmérőkön továbbra is közel tud kerülni a Mercedeshez. Bahreinben a hatodik helyen végzett, Szaúd-Arábiában pedig technikai probléma miatt kiesett.

Nyers tempó tekintetében nagyot lépett előre tavalyhoz képest az Alfa Romeo, hiszen akkor a kilencedik helyen végeztek a konstruktőrök között, most pedig a középmezőny közepén helyezkednek el.