hero image

Bottas: Megkeresett egy másik csapat, és kétszer annyit fizettek volna, mint az Alfa Romeo

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/02/14 19:54
A Mercedestől az Alfa Romeóhoz igazoló Valtteri Bottas arról beszélt egy podcastben, hogy az Alfa Romeón kívül egy másik csapat is megkereste őt, de túl későn hívták fel az ajánlatukkal.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Mint ismert, a 2022-es évet már az Alfa Romeo csapatánál és Csou Kuan-jü csapattársaként fogja megkezdeni a Mercedestől távozó Valtteri Bottas, aki többéves megállapodást kötött a svájci-olasz istállóval.

Bottas korábban arról is beszélt, mentálisan nehezen viselte, hogy folyamatosan csak egy-egy éves szerződéshosszabbítást kapott a Mercedestől, most viszont nem kell tartania a rövid távú jövőjét illetően.

Emellett egy podcastben elmondta, az Alfa Romeón kívül egy másik istálló is szerződtetni akarta, de csak azt követően keresték meg egy ajánlattal, hogy már aláírt Kimi Räikkönen volt csapatához – így hiába fizettek volna többet.

„Két nappal azután, hogy aláírtam az Alfához, megkeresett egy másik csapat, és azt mondták, le akarnak igazolni, és kétszer annyit fizetnek, mint az Alfa. Én pedig azt mondtam, hogy ezzel kicsit elkéstetek” – mondta Bottas a finn Iltalehtinek.