hero image

Bottas rendhagyó ajándékkal lepte meg Hamiltont (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

Super Admin
2022/05/27 19:48
Valtteri Bottas és Lewis Hamilton öt éven keresztül voltak csapattársak a Mercedesnél, és ezen időszak alatt jó kapcsolatot alakítottak ki egymással. Bottas most már az Alfa Romeo versenyzője, de a barátság továbbra is megmaradt, ezt pedig ez a videó is jól bizonyítja.
Ajánlott Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

A mezőny most már Monacóban van, hiszen a hétvégén rendezik a Forma–1 egyik legnépszerűbb viadalát. Bottas pedig kihasználta az alkalmat, és átadott egy nem mindennapi ajándékot Hamiltonnak, amin mindenki csak jót nevetett.

A finn pilótáról tudjuk, hogy szereti a természetet, a Miami Nagydíj után pedig Colorado államba ment, hogy kikapcsolódjon kicsit, és úgy döntött, hogy megmártózik egy patakban, méghozzá teljesen meztelenül.

A Bottas csupasz hátsójáról készült fotó azóta már bejárta az internetet, és akkora siker lett, hogy még posztereket is készítettek belőle, melyeket jótékony célból elárvereztek, és közel 19,5 millió forintnak megfelelő összeg gyűlt össze ezekből.

Persze a kép alapján mémek is készültek szép számmal, az egyik ilyenen pedig Hamilton is látható. Lényeg a lényeg azonban, hogy Monacóban most Bottas egy eredeti posztert ajándékozott korábbi mercedeses márkatársának, aki elég nehezen tudott szóhoz jutni a gesztus láttán.