hero image

Bottas: Minden pályán jól tudok szerepelni az Alfával

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Rosberg: A "legjobb" Hamilton bajban van Russell miatt

FORMA-1

Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

FORMA-1

Sergio Perez nyerte a Szaúd-arábiai Nagydíjat Max Verstappen és Fernando Alonso előtt!

FORMA-1

Perez arra számít, hogy Verstappennel harcolhat a győzelemért

Super Admin
2022/05/05 19:54
Az Alfánál önbizalommal telve várják a hétvégét, melyről a csapathoz idén szerződő Valtteri Bottas nyilatkozott. A finn kiemelte, hogy eddig nem volt gyenge pályája az autónak és meglepően jó pontaránnyal tudják zárni a hétvégek, ha nincs technikai hibájuk.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

A Miami Nagydíj előtt Valtteri Bottas arról beszélt, hogy tökéletes a légkör az Alfa Romeo csapatánál, ugyanis igazán impozánsan kezdték az idei szezont. A csapat az ötödik helyen van a konstruktőri bajnokságban, míg a finn közvetlenül korábbi csapattársa, Lewis Hamilton mögött áll az egyéni rangsorban.

„Egyre nagyobb az önbizalom a csapatnál, mert tudjuk, hogy minden pályán jól tudunk teljesíteni, és a mi kezünkben van, hogy milyen eredményt érünk el. Úgy érkezünk Miamiba, hogy tudjuk, újabb jó hétvégét tudhatunk majd magunk mögött"- kezdte a hétvégével kapcsolatban Bottas.

"Eddig minden futamon pontot szereztünk, amelyen sikerült célba érnünk, és ezt az erős szériát szeretnénk folytatni” – egészítette ki szavait Bottas.

„Biztos vagyok benne, hogy a floridai hétvége hihetetlenül izgalmas lesz, ahogy azt Amerikában már megszokhattuk. A pálya elég menőnek tűnik, jó előzési lehetőségekkel és szórakoztató versenyzésre ad lehetőséget. A pálya tervezői jó munkát végeztek papíron, és remélhetőleg ez a gyakorlatban is működni fog” – zárta az Alfa Romeo pilótája.