hero image

Bottas: Minden pályán jól tudok szerepelni az Alfával

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videóra vették a Red Bull F1-es buliját a garázsban

FORMA-1

Óriási bulit rendezett a Red Bull az újabb F1-es címe miatt

FORMA-1

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj és Verstappen nagy győzelme

FORMA-1

Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Super Admin
2022/05/05 19:54
Az Alfánál önbizalommal telve várják a hétvégét, melyről a csapathoz idén szerződő Valtteri Bottas nyilatkozott. A finn kiemelte, hogy eddig nem volt gyenge pályája az autónak és meglepően jó pontaránnyal tudják zárni a hétvégek, ha nincs technikai hibájuk.
Ajánlott Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

A Miami Nagydíj előtt Valtteri Bottas arról beszélt, hogy tökéletes a légkör az Alfa Romeo csapatánál, ugyanis igazán impozánsan kezdték az idei szezont. A csapat az ötödik helyen van a konstruktőri bajnokságban, míg a finn közvetlenül korábbi csapattársa, Lewis Hamilton mögött áll az egyéni rangsorban.

„Egyre nagyobb az önbizalom a csapatnál, mert tudjuk, hogy minden pályán jól tudunk teljesíteni, és a mi kezünkben van, hogy milyen eredményt érünk el. Úgy érkezünk Miamiba, hogy tudjuk, újabb jó hétvégét tudhatunk majd magunk mögött"- kezdte a hétvégével kapcsolatban Bottas.

"Eddig minden futamon pontot szereztünk, amelyen sikerült célba érnünk, és ezt az erős szériát szeretnénk folytatni” – egészítette ki szavait Bottas.

„Biztos vagyok benne, hogy a floridai hétvége hihetetlenül izgalmas lesz, ahogy azt Amerikában már megszokhattuk. A pálya elég menőnek tűnik, jó előzési lehetőségekkel és szórakoztató versenyzésre ad lehetőséget. A pálya tervezői jó munkát végeztek papíron, és remélhetőleg ez a gyakorlatban is működni fog” – zárta az Alfa Romeo pilótája.