hero image

Bőven van esély az esős imolai F1-es hétvégére!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2022/04/19 19:55
Az előrejelzések szerint bőven benne van a pakliban, hogy a pénteki és a vasárnapi nap esős lesz az Emilia-Romagna Nagydíj hétvégéjén, sőt pénteken szinte biztosra vehető a csapadék a weather.com szerint.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

A hétvégén következik a Forma-1-es szezon negyedik versenye, az Emilia-Romagna Nagydíj, és a jelenlegi előrejelzések alapján komoly esély van arra, hogy a szezon első esős hétvégéjének lehet majd szemtanúi.

Ugyanis a weather.com szerint 84-86 százalék az esély a csapadékra az FP1-en, a szél pedig várhatóan 14 km/órás lesz. Az időmérő edzésen már „csak” 54-58 százalék az esély az esőre, a szélerő pedig hasonlóan alakulhat, mint az első edzésen.

A szombati második szabadedzésen már csak 9 százalék az esély a csapadékra, a szél ereje továbbra is 13-14 km/óra körül fog alakulni, a szombat délutáni sprintkvalifikáción pedig körülbelül 30%-os esély van a csapadékra.

A hétvége fénypontján, az Emilia-Romagna Nagydíjon ismét jelentős esély van a csapadékra, a weather.com szerint 42 százalék az esély rá, és a szél is 20 km/óra felé erősödhet a 19 fokos hőmérsékleti körülmények között.

Az Emilia-Romagna Nagydíj menetrendjét ide kattintva érhetitek el, ha pedig az utolsó V10-es F1-es pole-t néznétek meg Räikkönennel a volán mögött, kattintsatok ide a videóhoz!