hero image

Brown: Ne zárjuk ki, hogy Hamilton visszavonul!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2022/01/21 20:02
Az Abu Dhabi Nagydíj óta rendkívül keveset mutatkozik a nyilvánosságban Lewis Hamilton, és sokak szerint nem lehet kizárni, hogy hiába rendelkezik élő szerződéssel, visszavonul a Forma-1-től – közéjük tartozik a McLaren vezérigazgatója, Zak Brown is.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Decemberben a szezonzáró versenyen, drámai körülmények között szerezte meg pályafutása első világbajnoki címét Max Verstappen, Lewis Hamilton és a Mercedes csapata pedig egyáltalán nem volt elégedett az év utolsó versenyén meghozott döntésekkel.

Ennek eredményeképp Toto Wolff és Lewis Hamilton is kihagyta az FIA díjátadó gáláját, amelyen a világbajnokság első három helyezettjének kötelező megjelennie, a brit pilóta pedig Abu Dhabi óta nem posztolt a közösségi médiában és kikövetett mindenkit az Instagramon.

Egyesek szerint egyáltalán nem kizárt, hogy a hétszeres világbajnok visszavonul, míg mások szerint arra vár, hogy milyen eredményt hoz az FIA F1-es szezonzáróra vonatkozó vizsgálata.

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown ennek kapcsán azt nyilatkozta, szerinte marad Hamilton, de nem zárná ki annak a lehetőségét sem, hogy visszavonul.

„Biztos vagyok benne, hogy Lewis nagyon dühös. De szerintem az autóversenyzők versenyezni akarnak, Lewis pedig egy harcos, aki vissza akar térni és megnyerni a nyolcadik világbajnoki címét. Nem gondolom, hogy készen állna a visszavonulásra” – idézte Brownt a BBC.

„Viszont nem ismerem annyira jól Lewist. Nem sokkolna, ha befejezné a versenyzést. Szerintem nem szabad természetesnek vennünk a visszatérését, ahogy nem szabad lebecsülnünk vagy figyelmen kívül hagynunk a frusztrációját és a dühét sem” – tette hozzá.