Martin Brundle szerint csak idő kérdése míg Carlos Sainz elkezdi gyűjteni a futamgyőzelmeket az idei szezonban, ugyanis szerinte megvan a spanyol pilótában a potenciál ahhoz, hogy a legnagyobbakkal egy lapon lehessen említeni őt.

Carlos Sainz közel állt a győzelemhez a múlt hétvégén Kanadában. A spanyol a verseny végén megpróbálta megelőzni Max Verstappent, de a holland nyugodt maradt, és magabiztosan megnyerte a futamot. A második hely ellenére Martin Brundle meg van győződve arról, hogy Sainz a jövőben futamokat fog nyerni, melyet a SkySports oldalán ecsetelt.

A madridi születésű pilóta második szezonját tölti a Ferrarinál. Míg az első évében az autó kvalitásai miatt nem tudta megnehezíteni Verstappen és Lewis Hamilton dolgát, addig az idei szezonban olyan autó áll a rendelkezésére, amellyel dobogón végezhet.

Az első helyet azonban még mindig nem sikerült megszereznie, így nagy a nyomás rajta. Brundle szerint azonban csak idő kérdése, hogy Sainz mikor kezd el győzelmeket aratni, és ezáltal felvenni a versenyt Charles Leclerc-el.

„Carlos olyan, mint Lando Norris és George Russell, tehát készen áll a győzelmekre. De ezek a győzelmek különböző okok miatt továbbra is elkerülik őt. Mindig is Carlos szurkolója voltam, és néha úgy éreztem magam, mint egy magányos hang a paddockban, de ő nagyon jó, különösen a versenyeken” – írta Brundle.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL