hero image

Brundle: Verstappen a verseny nagy részében dühösnek tűnt

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2022/03/23 20:05
Martin Brundle szerint Max Verstappen versenye nem volt túl nyugodt, hiszen a regnáló világbajnoknak az egész futam során problémái voltak.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A Red Bull Racing jó úton haladt az erős pontszerzés felé a Bahreini Nagydíjon, egészen addig, amíg Max Verstappen és Sergio Perez autója is feladta a harcot a verseny utolsó három körében. A Sky Sports elemzője és korábbi Forma-1-es pilótája, Martin Brundle rávilágít a csapat problémáira.

A problémák már korábban elkezdődtek a Red Bull Racingnél. Verstappen például többször is elégedetlenkedve szólt be a rádión, és nagy kellemetlenséget okozott neki a szervokormány problémája is. „Verstappen a verseny nagy részében dühösnek tűnt" - írja Brundle a Sky Sports oldalán.

„Dühös, hogy úgy érezte, nem engedték neki elég keményen nyomni az első két bokszkiállás után, dühös, hogy a gumijai elég gyorsan elfogytak, aztán nagyon dühös, hogy a szervokormánya elromlott, majd a kegyetlen, a versenyt lezáró megbízhatósági problémák" - folytatja a 62 éves brit.

„Kegyetlen iróniának" nevezi, hogy a biztonsági autó a testvércsapatnál, az AlphaTaurinál keletkezett tűz miatt jött ki, miután Pierre Gasly motorja meghibásodott. Brundle szerint az akkoriban a tankban lévő, egyre forróbbá váló üzemanyagnak döntő szerepe lehetett Verstappen és Perez balesetében.