hero image

Button megnézné az Alonso-Red Bull párost, Horner rögtön reagált!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/05/08 20:06
Az egyszeres Forma-1-es világbajnok Jenson Button érdekes ötlettel állt elő, azaz hogy a Red Bull szerződtethetné Max Verstappen mellé Fernando Alonsót. A csapatfőnök Christian Horner viszont gyorsan rövidre zárta az elgondolást.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Mivel már május eleje van, szokás szerint beindult az átigazolási pletykaidőszak a Forma-1-ben, ezúttal pedig a Sky Sports F1 csatorna próbálta meg felkavarni az eddig sem éppen álló vizet.

A csatorna szakértői Oscar Piastri jövőjéről beszélgettek a gpblog beszámolója szerint, amikor felmerült bennük az az opció is, hogy mi lenne, ha az Alpine a Red Bullnak adná kölcsön a tehetséges ausztrált, ezt az ötletet viszont elvetették, mivel Verstappen szétzúzhatná az F2-es bajnok karrierjét.

Ezt követően Jenson Button állt elő azzal – az általa is veszélyesnek bélyegzett ötlettel -, hogy mi lenne, ha a Red Bull Fernando Alonsót szerződtetné Verstappen mellé, az ötletről pedig megkérdezték a Red Bull csapatfőnökét, Christian Hornert is.

„Számomra ez új. Nagyon elégedettek vagyunk a jelenlegi versenyzőinkkel. Fernando egy kiváló pilóta, és fantasztikus, hogy még 40 év felett is a Forma-1-ben van, de nem illik bele a terveinkbe” – zárta rövidre az érdekes elgondolás esélyeit Horner.