hero image

Button nem zárja ki, hogy csapatfőnökként is láthatjuk a Forma-1-ben

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/05/16 20:07
Az egyszeres F1-es világbajnok Jenson Button egyelőre nem lenne csapatfőnök a formulaautózás királykategóriájában, de nem zárja ki, hogy később kipróbálja magát ezen a poszton.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Jenson Button 2016 végén vonult vissza a Forma-1-ből, jelenleg pedig néha még mindig versenyzői volán mögé ül, illetve csapattulajdonos a Formula E-ben, valamint a Williams F1-es csapatánál tölt be tanácsadói szerepkört.

Nemrég a Williams AMA videójában kérdezhettek a szurkolók Buttontől, többek között azt is megkérdezték a Sky F1-es szakértőjeként is dolgozó brittől, hogy lenne-e csapatfőnök a Forma-1-ben.

„Csapatfőnök? Az egy elég kemény melónak tűnik. Sokat kellene vitatkoznom a többi csapatfőnökkel, de ki tudja, mit tartogat a jövő? Egyelőre túl fiatalnak érzem magam, és rengeteg más dolgot szeretnék csinálni, de talán majd valamikor” – mondta Button.

Button arról is megkérdezték, hogy kit tart a legalulértékeltebb versenyzőknek azok közül, akikkel együtt dolgozott, 2009 világbajnoka pedig Rubens Barrichellót nevezte meg, de hozzátette, hogy Kevin Magnussen is egy nagyon gyors pilóta.