Jenson Button szerint a Mercedes állt elő a legszebb autóval a 2023-as szezonban, azonban a Ferrarit és a Red Bullt tartja a legerősebbnek.

Elkezdődtek a szezon előtti tesztek Bahreinben, és egyelőre a Ferrari és a Red Bull is megbízhatónak tűnik. Persze a csapatok még nem tekerték fel a motort, így nem a valós erőviszonyokat látjuk.

A szezonnyitó előtt azok a vélemények vannak többségben, melyek szerint három alakulat lehet harcban a bajnoki címért, ugyanakkor azt nehéz megjósolni, hogy a Ferrari-Red Bull-Mercedes hármasa közül ki kerülhet ki győztesen.

„Szerintem versenyképesek lesznek” – jelentette ki Jenson Button a Sky Sportsnak. „A Ferrari is jól néz ki. Úgy tűnik, hogy dolgoztak azokon a területeken, ahol gyengék voltak, más területeken pedig kockáztattak. Az autó jól néz ki.”

„Furcsa a Mercedes. Azt mondanám, hogy gyönyörű. Szóval a legszebb autó, azt mondanám, hogy a Mercedes. Ugyanakkor lehet, hogy esetleg megváltoztatják az oldalsó részeket.”

„Meglepő, hogy a tél folyamán nem tették ezt meg, ahogy a szezonban sem, de nyilvánvalóan hisznek abban a stílusban, amit az első néhány versenyen alkalmaznak.”

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL