hero image
dppi

Carlos Sainz Jr. is bemutatta az egyedi ferraris sisakfestését a Miami Nagydíjra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Keményen beszólt a McLaren versenyzője Oconnak Imolában

FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

Motorsport.hu
2024/05/02 22:29
Carlos Sainz Jr. sem maradhatott ki a körből, természetesen egy nagyon egyedi sisakfestéssel készült a közelgő Miami Nagydíjra.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Mint arról már mindenki értesülhetett, ezen a hétvégén rendezik meg a Miami Nagydíjat, ami a harmadik lesz a sorban. Még mindig egy relatíve új nagydíjról beszélünk, amire nagyon sokat költöttek a szervezők, és cserébe meg is kérik ennek az árát. Igen magasak a jegyárak, cserébe viszont extra élményt kapnak a szurkolók.

Egy átlagos ember számára ezek a hétvégék aligha engedhetőek meg, már csak az utazás miatt is. Több millió forintra jönne ki egy ilyen kaland, viszont akinek van rá kerete, az garantáltan jól fog szórakozni. A többség számára marad a televízió, melyen keresztül szintén minden fontos információt megkapunk.

A Ferrari is erőteljesen készült Miamira, egy teljesen egyedi festéssel is, míg a versenyzők kék szettben lesznek ezen a hétvégén. Már a csütörtöki médianapra is ebben a formában látogattak ki, és élőben leleplezték az új festést. A rajongók odavannak értük, és a sisakfestések sem maradtak a régiek.

Charles Leclerc után Carlos Sainz Jr. mutatta be a sisakfestését, amit ezen a nagydíjon fog használni. A kék itt is dominál, ami várható volt, és minden eddiginél jobban hasonlít a dizájn a monacóiéhoz, aki jövőre már Lewis Hamilton csapattársaként fog versenyezni a Ferrarinál.