Nemcsak Lewis Hamilton tudja meglepni a Forma-1-et a stílusával, hanem Charles Leclerc is, aki hamarosan a csapattárs lesz a Ferrarinál.

Sokan várják már a bizonyos pillanatot, amikor is Hamilton megérkezik a Ferrarihoz, ami történelmi pillanat lesz. Egyszer már versenyzett egy hétszeres világbajnok az olaszoknak, majd azzal a lendülettel öt címet nyert nekik. Michael Schumacher szobrot érdemel a Ferrarinál, aligha lesz még egy ilyen különleges versenyzője a csapatnak.

Schumacher már a puszta jelenlétével nagy hatással tudott lenni a Ferrarinál dolgozókra. Többek között emiatt is voltak olyan sikerek, és Michael rendkívül sokat dolgozott azért, hogy a legendás csapat visszatérjen a csúcsra. A sors azonban nem volt kegyes vele, és mai napig nem ismert a pontos állapota.

Hamilton nagy fába vágta a fejszéjét, hogy aláírt a Ferrarihoz, mert már nem fiatal, nem beszéli tökéletesen az olasz nyelvet, Leclerc csapattársa lesz, és még sokáig sorolhatnánk az okokat. Ugyanakkor több mint történelmi lesz ez az együttműködés, hiszen a régi rivális, a nagy rekorder szerződik Olaszországba.

Leclerc készen áll erre, aki az autón kívül is stílusos, nagyon szereti a divatot. Ez biztosan közös pont Hamiltonnal, és jó látni azt, hogy a monacói a hétvégéken is bátran mer másképpen öltözködni. Most épp a hatalmas farmerjével hívta fel magára a figyelmet a Kínai Nagydíjon, amit Norris is hamar kiszúrt, majd jókat nevettek.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL