hero image
DPPI

Cunoda megint alkotott a Forma-1-ben, most a Brit Nagydíj rajtjánál

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Stroll szerint Ricciardo idióta, mégis ő kapott büntetést – videón az eset!

FORMA-1

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

FORMA-1

Hamiltonnak esélye sem volt Verstappen ellen a Kínai Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Megroppant a nyomás alatt a Kínai Nagydíj első hazai versenyzője?

Motorsport.hu
2023/07/14 13:42
Erősen megoszlanak a vélemények Cunoda tehetségéről, illetve arról, hogy helye van-e a Forma-1-ben.

Az évtizedek alatt láthattunk már olyan versenyzőket a Forma1-ben, akik nagyon alulértékeltek voltak, és hamarabb hagyták el a sorozatot, mint kellett volna. Másokat pedig túlértékeltek, és tovább maradtak, mint normál esetben.

Egyesek a pénz tart a rajtrácson, másokat a szükség, vagy mindkettő. A Forma-1 már csak így működik, de a többség nyilván abszolúte megérdemli, hogy ott van a mezőnyben, és a legjobbak közül valók.

A szurkolók körében olyan pilótákat is találhatunk, akik megosztják a közönséget. Cunoda is közéjük tartozik, már csak a stílusával is, nem mindenki tetszését nyerte el a versenyző viselkedése és teljesítménye.

Állandó téma a hozzászólók között Cunoda, még akkor is, ha semmilyen hatással nincs az élmezőnyre. Egyesek jobb ülést adnának neki, mások pedig azonnal elküldenék a Forma-1-ből, ahol senki sem érezheti magát biztonságban a helyét illetően.

Ez nem mindenkire igaz, de Cunodának is bizonyítani kell, és most az ő szemszögéből nézhetjük meg a Brit Nagydíj rajtját. Ezúttal nem okozott nagy gondot, viszont mindig érdekes látni ebből a nézetből a startot.