hero image
DPPI

Cunoda megint alkotott a Forma-1-ben, most a Brit Nagydíj rajtjánál

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/14 13:42
Erősen megoszlanak a vélemények Cunoda tehetségéről, illetve arról, hogy helye van-e a Forma-1-ben.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Az évtizedek alatt láthattunk már olyan versenyzőket a Forma1-ben, akik nagyon alulértékeltek voltak, és hamarabb hagyták el a sorozatot, mint kellett volna. Másokat pedig túlértékeltek, és tovább maradtak, mint normál esetben.

Egyesek a pénz tart a rajtrácson, másokat a szükség, vagy mindkettő. A Forma-1 már csak így működik, de a többség nyilván abszolúte megérdemli, hogy ott van a mezőnyben, és a legjobbak közül valók.

A szurkolók körében olyan pilótákat is találhatunk, akik megosztják a közönséget. Cunoda is közéjük tartozik, már csak a stílusával is, nem mindenki tetszését nyerte el a versenyző viselkedése és teljesítménye.

Állandó téma a hozzászólók között Cunoda, még akkor is, ha semmilyen hatással nincs az élmezőnyre. Egyesek jobb ülést adnának neki, mások pedig azonnal elküldenék a Forma-1-ből, ahol senki sem érezheti magát biztonságban a helyét illetően.

Ez nem mindenkire igaz, de Cunodának is bizonyítani kell, és most az ő szemszögéből nézhetjük meg a Brit Nagydíj rajtját. Ezúttal nem okozott nagy gondot, viszont mindig érdekes látni ebből a nézetből a startot.