Cunoda igen jól kapta el a rajtot, és sok mindent látott maga előtt az első méterek után a Hungaroringen.

Az egyik legjobb hangulatú Magyar Nagydíjon vagyunk túl, aminek ideje alatt leszakadt az ég, és a pálya bizonyította, hogy száraz körülmények között is izgalmas. Rengeteg minden történt, már csütörtökön sokan voltak a pályán.

Ezek után nem okozhatott meglepetést, hogy új rekord született, és szerencsére soha nem volt gond azzal, hogy sokan látogassanak ki a pályára. Mindig is nagyon népszerű volt a magyar aszfaltcsík, és az is marad.

Egészen 2032-ig biztosított a helye a naptárban, és ezzel mindenki elégedett lehet. Szerencsére arra is fény derült, hogy a Lando Norris által összetört F1-es porcelánt újra fogják gyártani, így Max Verstappen nem marad trófea nélkül.

Verstappen szombaton nem volt túlzottan boldog, mert Lewis Hamilton megszerezte a pole-t, de ez nem tartott sokáig. A brit már az első kanyarban nem volt sehol, és röviddel ezután tudatosulhatott benne, hogy a dobogó is necces lehet.

Cunoda hátrébbről rajtolt, ám szokásához híven igyekezett sokat előzni a rajtnál. Ezúttal nem tört autót, és kifejezetten jó reakcióidővel kapta el startot, amiről alább egy belsőkamerás felvételt nézhettek meg.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL