hero image
DPPI

Cunoda nézetéből az izgalmas F1-es start a Magyar Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/25 20:00
Cunoda igen jól kapta el a rajtot, és sok mindent látott maga előtt az első méterek után a Hungaroringen.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az egyik legjobb hangulatú Magyar Nagydíjon vagyunk túl, aminek ideje alatt leszakadt az ég, és a pálya bizonyította, hogy száraz körülmények között is izgalmas. Rengeteg minden történt, már csütörtökön sokan voltak a pályán.

Ezek után nem okozhatott meglepetést, hogy új rekord született, és szerencsére soha nem volt gond azzal, hogy sokan látogassanak ki a pályára. Mindig is nagyon népszerű volt a magyar aszfaltcsík, és az is marad.

Egészen 2032-ig biztosított a helye a naptárban, és ezzel mindenki elégedett lehet. Szerencsére arra is fény derült, hogy a Lando Norris által összetört F1-es porcelánt újra fogják gyártani, így Max Verstappen nem marad trófea nélkül.

Verstappen szombaton nem volt túlzottan boldog, mert Lewis Hamilton megszerezte a pole-t, de ez nem tartott sokáig. A brit már az első kanyarban nem volt sehol, és röviddel ezután tudatosulhatott benne, hogy a dobogó is necces lehet.

Cunoda hátrébbről rajtolt, ám szokásához híven igyekezett sokat előzni a rajtnál. Ezúttal nem tört autót, és kifejezetten jó reakcióidővel kapta el startot, amiről alább egy belsőkamerás felvételt nézhettek meg.