hero image
dppi

Daniel Ricciardo már a AlphaTauri szerelésében feszít (fotók)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/20 11:38
Daniel Ricciardo nagyon várja a Magyar Nagydíjat, hiszen ismét versenyzőként lehet ott a rajtrácson a Forma-1-ben.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Daniel Ricciardo az egyik legtapasztaltabb versenyzője a Forma-1-nek, noha mintha csak tegnap lett volna, amikor 12 évvel ezelőtt bemutatkozott a kategóriában. Azóta a HRT már nem is létezik, és a Toro Rosso is átalakult.

Pályafutása legjobb időszakát a Red Bullnál tölthette, és ha nem szerződik el, a világbajnoki címért küzdhetett volna. A Red Bull azóta sem találta meg az ideális helyettesét, láthatjuk, hogy Max Verstappen mellett mindenki elvérzik.

Sergio Pérez sem tud mit kezdeni a holland világbajnokkal, akire eddig csak Ricciardo tudott nyomást helyezni. Kézenfekvő lett volna, hogy Pérez-t váltsa az idény során, de ez ennél bonyolultabb.

Végül az AlphaTaurinál térhet vissza, miután Nyck de Vries-nek megköszönték a munkáját. Ez pedig egy igen nagy lehetőség Ricciardónak, hogy bizonyítson, még mindig nagyon versenyképes, hiába nem működtek a dolgai a McLarennél.

A Magyar Nagydíjon térhet vissza, ami számára is ideális, mert imádja a Hungaroringet. A szerelés pedig remekül áll neki, sokat nyerhet vele a csapat, mely elég felemás teljesítményt nyújt a szezonban.