hero image
dppi

Daniel Ricciardo már a AlphaTauri szerelésében feszít (fotók)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/20 11:38
Daniel Ricciardo nagyon várja a Magyar Nagydíjat, hiszen ismét versenyzőként lehet ott a rajtrácson a Forma-1-ben.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Daniel Ricciardo az egyik legtapasztaltabb versenyzője a Forma-1-nek, noha mintha csak tegnap lett volna, amikor 12 évvel ezelőtt bemutatkozott a kategóriában. Azóta a HRT már nem is létezik, és a Toro Rosso is átalakult.

Pályafutása legjobb időszakát a Red Bullnál tölthette, és ha nem szerződik el, a világbajnoki címért küzdhetett volna. A Red Bull azóta sem találta meg az ideális helyettesét, láthatjuk, hogy Max Verstappen mellett mindenki elvérzik.

Sergio Pérez sem tud mit kezdeni a holland világbajnokkal, akire eddig csak Ricciardo tudott nyomást helyezni. Kézenfekvő lett volna, hogy Pérez-t váltsa az idény során, de ez ennél bonyolultabb.

Végül az AlphaTaurinál térhet vissza, miután Nyck de Vries-nek megköszönték a munkáját. Ez pedig egy igen nagy lehetőség Ricciardónak, hogy bizonyítson, még mindig nagyon versenyképes, hiába nem működtek a dolgai a McLarennél.

A Magyar Nagydíjon térhet vissza, ami számára is ideális, mert imádja a Hungaroringet. A szerelés pedig remekül áll neki, sokat nyerhet vele a csapat, mely elég felemás teljesítményt nyújt a szezonban.