hero image
dppi

Dobsz egy hátast az AlphaTauri új, Las Vegas-i F1-es festésétől

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/16 09:59
Az AlphaTauri nemcsak a Las Vegas-i, hanem az Abu Dhabi Nagydíjon is használni fogja az új festését a Forma-1-ben.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy a Forma-1 mezőnye nekivágjon a Las Vegas-i Nagydíjnak, ami bizonyos szempontból megtörtént. Óriási a show a helyszínen, dollármilliókat költöttek el arra, hogy minden idők leglátványosabb hétvégéjével álljanak elő.

A kaszinók városában minden a csillogásról szól, így érthető, hogy az F1-ben is magasra teszik a lécet. Ez még a pilóták számára is új, pedig láttak már néhány dolgot a hosszú évek alatt, viszont Las Vegas nem viccel.

Olyannyira nem, hogy őrületes show-val rukkoltak elő, már szerdán is. Csütörtökön sem vesznek vissza, és természetesen a csapatok is külön készültek erre a versenyre, a Ferrari különösen, akik egy igen egyedi festéssel fognak versenyezni.

Sokat ne kellett várnunk a következő bemutatóra, mert az AlphaTauri is változtatott a festésén, és nem is keveset. Ez a festés nemcsak Las Vegas-ban, hanem Abu Dhabiban is látható lesz a szezon végén.

Már azt is tudni, hogy Cunoda marad a csapatnál, aki jövőre végig Ricciardo mellett versenyezhet. Ez egy igen jó lehetőséget jelenthet az ausztrálnak arra, hogy akár visszaugorjon Verstappen mellé, de Cunoda is esélyes lehet.