hero image

Dráma és Ferrari-eufória a nemzetközi sajtóban a Bahreini Nagydíj után

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/03/23 20:47
A Ferrari kettős győzelme után a nemzetközi sajtó drámáról és a Ferrari feltámadásáról ír, az olasz sajtó pedig extázisban van a vörös istálló diadala után.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Nagy-Britannia:

The Guardian

„Az F1 új korszaka nem is kezdődhetett volna lebilincselőbben, mint a bahreini szezonnyitó drámájával, diadalával és katasztrófájával.”

Spanyolország:

AS

„A Ferrari összeütött egy bajnokot. Erős páros a győztes Leclerc-rel és a második helyezett Sainz-cal. Verstappen küzdött a győzelemért, de eltört a kormánya. Alonso tizedik. Red Bull: nulla pont.”

Olaszország:

La Repubblica

„Újra itt vannak: azért jöttek a sivatagba, hogy nyerjenek. Már a teszteken és az időmérőn is látszott, hogy erősek, s ezt a futamon is bizonyították. A kettős győzelem naggyá tette a Ferrari istállót.”

La Gazzetta dello Sport

„Első Leclerc, második Sainz: a Ferrari visszatért. Vörös eufória. Ez nem délibáb a sivatagban, ez a valóság. Az F1 új korszaka egy fergeteges diadallal kezdődött. Két év a purgatóriumban, hogy most újra láthassuk a csillagokat. A Ferrari kijött a 2020-as hullámvölgyből, amikor a hatodik helyen végzett a konstruktőrök versenyében, és 1980 óta a legrosszabb eredményét produkálta."

Corriere della Sera

„Vörös feltámadás. Leclerc és Sainz az első és második helyen, a Ferrari ismét régi fényében ragyog. Negyvenöt győzelem nélküli nagydíj után eljött a ferraris újév, a felszabadulás ünnepe. Ezzel vége a mély sebeknek, a megalázó szezonoknak, amelyekben az alkalmi dobogós helyek jelentették a sikert." 

Svájc

„Féktelen Ferrari-ünneplés Bahreinben. Sikerült. Ez volt a Ferrari első futamgyőzelme 2019. szeptember 22. óta. Vége a Scuderia hosszú szenvedésének.”