Fernando Alonso a lehető legjobbkor szúrta be az Aston Martint, majd nem sokkal később még egy ennél is nagyobb védekezési manővert prezentált Sergio Pérezzel szemben.

Alonso visszavonulásával rengeteget fog veszíteni a Forma-1, mint volt ez sok más legenda esetében is, kezdve Michael Schumacherrel, Niki Laudával, Alain Prosttal, vagy Ayrton Senna tragikus elvesztésével.

A kétszeres spanyol világbajnok harmadvirágzását éli a Forma-1-ben, és közben kiváló munkát végez. Már önmagában a személye nagyon nagy motivációval bírhat az Aston Martinnál, ahol mindenki felnéz rá.

Alonso sokat is tesz ezért, mert a pályán kívül is hozza a topszintet. Még mindig róla beszél a sajtó, mert amit a Brazil Nagydíjon bemutatott, az igencsak szenzációs volt, az év egyik legszebb manővere.

Még ennél is látványosabb volt, ahogyan kivédekezte a Red Bullt. Nem sokon múlott, hogy Pérez legyen a harmadik, amit nem érdemelt volna meg a mexikói a spanyollal szemben, pláne ebben az idényben.

Ezúttal egy dupla belsőkamerás nézetből figyelhetjük meg azt, ahogyan Alonso szenzációsan védekezi ki Pérezt. Rettentően kevésen múlt az előzés, ami még a téli szünetben is téma lesz, efelől kétségünk nincs.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL