Nagyon balszerencsésen alakult a Japán Nagydíj Daniel Ricciardo és Alexander Albon számára, akik szerencsére súlyos sérülések nélkül szálltak ki az autóból.

Annak ellenére, hogy Verstappen élete egyik legkönnyebb győzelmét szerezte meg vasárnap a Japán Nagydíjon, és Pérez végzett mögötte a másik Red Bullal, nem lehet azt mondani, hogy unalmas lett volna a verseny, mert távolról sem.

Összességében kaptunk izgalmat bőven, és a versenyzők ide-oda előzgették egymást. A stratégiai játéknak most különösen nagy szerepe volt, és ez igencsak látszott, aminek örültek a szurkolók, akik elégedettek lehetnek. Nyilván volt már ennél jobb japán futam is a történelem során, de ne legyünk telhetetlenek.

Sokáig úgy tűnt, szakadni fog az eső Suzukában a futamon, ám végül ebből nem lett semmi, viszont szárazon is voltak izgalmas pillanatok. Két rajtot is láthattunk, köszönhetően Ricciardo és Albon nagy csattanásának, ami már elsőre is félelmetes volt, de szerencsére nem sérült meg senki az autókban.

Nem sokkal a rajt után történt az incidens, így Ricciardo és Albon számára extrém gyorsan véget ért a japán verseny. Nem tudtak mit tenni, utasok voltak a saját autójuk volánja mögött, és láthatjuk, hogy a Halo megint kiváló munkát végzett, szükség is volt rá. A dupla onboard videó mutatja csak meg igazán, pontosan mi is történt az első kanyart követően.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL