Lewis Hamilton nem hazudtolta meg önmagát és ismét egy extravagáns ruházatban jelent meg a barcelonai paddockban a Spanyol Nagydíj pénteki napján.

Hamilton számára egyelőre nem úgy alakul az idei év, ahogyan azt tervezte, ugyanis a Mercedes csúnyán visszaesett és a szezon első futamain a Red Bull és a Ferrari duója meglépett előlük. A regnáló konstruktőri világbajnokok épp azon fáradoznak, hogy visszakerüljenek az élmezőnybe.

Barcelonában a pénteki napon nemcsak Hamilton különleges ruházata hívta fel a figyelmet magára, hanem az is, hogy a két Ezüstnyíl az élmezőnyben tudott autózni az első és a második szabadedzésen. A Mercedes úgy tűnik, hogy előrébb tud lépni a hétvége során.

Nemcsak köridők tekintetében, hanem az egyenesekben is fejlődtek, ugyanis a délutáni edzés során a két Mercedes volt a leggyorsabb az egyenesekben. Ráadásul úgy tűnt, hogy valamelyest a pattogást is megoldották, vagy legalábbis jelenleg "tünetmentes" a Mercedes.

A Mercedes pilótája ismert arról, hogy különleges és egyedi ruhákat vesz fel, ugyanis Lewis Hamilton egyik nagy szerelme a Forma-1 mellett a divat. A hétszeres világbajnok természetesen spanyolországban is egy különleges szettben jelent meg.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL