hero image

Ebben a szettben jelent meg Hamilton a barcelonai F1-es paddockban (kép)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/05/21 19:55
Lewis Hamilton nem hazudtolta meg önmagát és ismét egy extravagáns ruházatban jelent meg a barcelonai paddockban a Spanyol Nagydíj pénteki napján.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Hamilton számára egyelőre nem úgy alakul az idei év, ahogyan azt tervezte, ugyanis a Mercedes csúnyán visszaesett és a szezon első futamain a Red Bull és a Ferrari duója meglépett előlük. A regnáló konstruktőri világbajnokok épp azon fáradoznak, hogy visszakerüljenek az élmezőnybe.

Barcelonában a pénteki napon nemcsak Hamilton különleges ruházata hívta fel a figyelmet magára, hanem az is, hogy a két Ezüstnyíl az élmezőnyben tudott autózni az első és a második szabadedzésen. A Mercedes úgy tűnik, hogy előrébb tud lépni a hétvége során.

Nemcsak köridők tekintetében, hanem az egyenesekben is fejlődtek, ugyanis a délutáni edzés során a két Mercedes volt a leggyorsabb az egyenesekben. Ráadásul úgy tűnt, hogy valamelyest a pattogást is megoldották, vagy legalábbis jelenleg "tünetmentes" a Mercedes.

A Mercedes pilótája ismert arról, hogy különleges és egyedi ruhákat vesz fel, ugyanis Lewis Hamilton egyik nagy szerelme a Forma-1 mellett a divat. A hétszeres világbajnok természetesen spanyolországban is egy különleges szettben jelent meg.