hero image

Ebből az 5 pilótából rakná össze Norris a „verhetetlen” versenyzőt – egy kifejezetten meglepő névvel a sorban!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videóra vették a Red Bull F1-es buliját a garázsban

FORMA-1

Óriási bulit rendezett a Red Bull az újabb F1-es címe miatt

FORMA-1

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj és Verstappen nagy győzelme

FORMA-1

Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Motorsport.hu
2022/04/16 19:56
A McLaren-pilóta Lando Norris szurkolói kérdésekre válaszolva megnevezte azt az öt versenyzőt, akiből szerinte kijönne a verhetetlen pilóta, és Cunoda Júkit is berakta az ötösébe.
Ajánlott Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

A McLaren versenyzője, Lando Norris kifejezetten népszerű a rajongók körében, azzal pedig valószínűleg csak még népszerűbbé vált, hogy nemrég a Redditen tartott egy AMA-t, azaz Ask Me Anythinget (magyarra fordítva: kérdezz meg bármiről).

Norris videós formában válaszolt a kérdésekre, és többek között arról is megkérdezték, melyik öt pilótából rakná össze a „verhetetlen” versenyzőt. A limitált szám miatt sok klasszis kimaradt, többek között Leclerc, Vettel és Ricciardo is.

„Ez egy kemény kérdés. Most a jelenleg aktív versenyzőket fogom figyelembe venni. Ha magamat nem számolom bele, akkor ott lenne Lewis, Max, Fernando, egy kis Carlos és egy kis Júki.”

„Júki imád belekiabálni a rádióba. Szóval tisztán szórakoztatási célból tenném be Júkit. Charles-t kihagytam, emiatt rosszul érzem magam, de szerintem ha ezt az ötöst összerakjuk, akkor gyakorlatilag egy verhetetlen versenyzőt kapnánk” – mondta Norris.