hero image
dppi

Ed Sheeran nem volt nyugodt George Russell mellett, mentek egy gyors kört Miamiban (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/07 16:40
A világhírű énekes Ed Sheeran bevállalta, és a Mercedes fiatal brit versenyzője mellé pattant egy körre a Miami Nagydíj utcai versenypályáján.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Ed Sheerannek is voltak nehéz évei, de egy ideje világsztárnak mondhatja magát, és gyakorlatilag bármit megvásárolhat. A 33 éves énekes dalszövegíró ünnepelt sztár, akinek már 2004-ben kezdetét vette a karrierje, bár jó pár évet várnia kellett, mire feljutott a csúcsra, viszont így is fiatalon élte meg ezt a sikert.

Nagy rajongója a sportnak, a futballnak, és természetesen az F1-et is szereti. Miután a Forma-1 bölcsője az Egyesült Királyságban van, kevés olyan embert találni a britek között, akik semmilyen érdeklődést nem mutatnak a motorsportok iránt, de nyilván a futball van a lista élén, aminek még nagyobb múltja van.

Az F1 1950 óta van jelen, azóta még csak 100 éve sem telt el, de egyre közeledik a nagy dátum. Addig még rengeteg minden fog történni, Ed Sheerannel is, aki nyugdíjas korában is jól fog emlékezni a 2024-es Miami Nagydíjra, ahol beült Russell mellé egy körre, és nem lehet azt mondani, hogy nagymamatempóban hajtottak volna.

Érdemes megnézni róluk a videót, Ed Sheeran nem volt a legnyugodtabb, dolgozott rendesen benne a félelem, míg Russell számára ez több mint természetes volt. A Mercedes F1-es pilótájaként messze nagyobb tempókat megy, gyakorlatilag nincs benne félelem, mert ha lenne, nem jutott volna el idáig. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg a Miami Nagydíjról.