Lehetséges, csak idő kérdése, mikor veszíti el az ülését Daniel Ricciardo, amivel végérvényesen kikerülhet a Forma-1-ből.

Nagy matek nem kell ahhoz, hogy lássuk, Ricciardo ott rontotta el a karrierjét, amikor elhagyta a Red Bullt, ahol nagyon ment neki a versenyzés, még Verstappen csapattársaként is. Úgy gondolta, jó ötlet az akkor még bőven építkező Renault-hoz szerződnie, és mindezt rengeteg pénzért cserébe tette meg.

Óriási összeget keresett ezzel, bár a Red Bullnál is megfizették, és amikor úgy tűnt, jön a bejelentés, Ricciardo kihátrált. A Renault nem sokáig volt a csapata, ahogyan később a McLaren sem. Egyre gyengébb teljesítményt nyújtott, alig lehetett rá ismerni, így nem meglepő, hogy nem lett ülése.

A Red Bull ugyan mentőövet dobott neki a második csapatánál, Cunodával sem tud igazán mit kezdeni. Lehetséges, hogy még a szezont sem fejezheti be, ha így folytatja tovább, az pedig egyenesen irreális jelenleg, hogy Verstappen csapattársa legyen 2025-től, ha Pérez valóban távozik a Red Bulltól.

A Japán Nagydíj sem úgy sikerült, mint azt szerette volna, nagyon hamar kiesett. Félő volt, hogy újra megsérült, de szerencsére egyben maradtak a csontjai, ám a felvételek jól mutatják, nagy volt a csattanás. Alább egy extra felvételen láthatjuk azt, ahogyan Ricciardo megforog, majd nekivágódik a gumifalnak.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL