A japán rajongók már csütörtökön kitettek magukért, és olyan szettekben jelentek meg, amire nehéz szavakat találni.

Aki kicsit is otthonosan mozog a Forma-1 világában, az pontosan tudja, hogy a japánoknál nincsenek lelkesebbek és kreatívabbak. Több mint motiváltak, kitartóak, és számukra nem okoz problémát, ha már hajnal előtt ott van a pályán. Ha kell, órákat állnak az esőben, de látni akarják az F1-es versenyzőket.

Úgy érzi magát az ember ezeken a nagydíjakon, mint például a Sziget Fesztiválon, ahol szinte csak boldog vendégeket látni, akik szeretik egymást. Valami hasonlót tapasztalni ezen a nagydíjon, és a Japán Nagydíj olyasvalami, amit egyszer mindenkinek át kellene élnie, mondhatni kötelező, egyszerűen imádjuk.

Nincs olyan versenyző, aki ne szeretné, és olyan minőségi szettekben jelennek meg a rajongók, hogy leesik tőlük az ember álla. A videóban is látni fogjátok a versenyszereléseket, óriási a hangulata ennek az egésznek. Mindig tudnak meglepetést okozni, mindig előállnak valami egészen újjal.

Érdeme megnézni a róluk készült csütörtöki felvételeket, és a java csak most következik, mert sokan csak a hétvégére tartogatják az igazi meglepetéseket. Az F1-es pilóták számára is külön öröm ott lenni, ilyenkor nem érzik magukon a kötelező programokat, valahogyan Japánba minden egészen más.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL