hero image
DPPI

Egészen közelről, ahogyan összetöri Norris a méregdrága F1-es porcelánt

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2023/07/24 18:19
Most minden erről szól, hogy Lando Norris megvalósította sokak rémálmát, és a nagyon értékes porcelán nem is bírta ki a zuhanást.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

A Magyar Nagydíj véget ért, és nem panaszkodhattunk, mert az elmúlt évek egyik legjobb hétvégéjén vagyunk túl. Fontos bejelentések történtek, például meghosszabbították a magyar hétvége szerződését az F1-ben.

2030 után is biztosított lesz a Hungaroring helye a naptárban, ami gyakorlatilag a 80-as évek óta kedvenc. Egy olyan esztendő sem volt, amikor ne kapott volna helyet a naptárban a Magyar Nagydíj.

Mindig különlegesek ezek a hétvégék és ez most sem volt másképp. A McLaren ismét bizonyította, hogy rendkívül gyorsak, az új csomag egészen a Red Bullig repítette őket, hihetetlen, ami most velük zajlik.

Egyik pillanatról a másikra az élmezőnyben találták magukat, és Norris pláne él a lehetőséggel. A McLaren brit versenyzője a második helyig repítette a McLarent, majd fogalmazzunk úgy, hogy történt egy kis baleset.

Ismét egyedi módon nyitotta ki a pezsgős üvegét, de arra már nem figyelt, hogy közben ettől leesett a győztes Verstappen serlege a földre. Mivel porcelán volt, nem úszta meg, és a rendkívül értékes díj darabokra tört.