hero image
dppi

Egészen közelről Hamilton különleges F1-es sisakja a Brazil Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/04 06:55
A legszebb sisakfestés, amit Lewis Hamilton hordhat, tisztelegvén Brazília, Ayrton Senna és a saját gokartos múltja előtt.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Ayrton Senna és Lewis Hamilton sosem találkozhatott személyesen, viszont a britre így is nagy hatással volt a legenda. Látta őt a televízióban, majd 1994-ben véget ért egy különleges élet és karrier.

Mai napig, lassan 30 év távlatából is hihetetlen, hogy elment Senna, de közben olyan erős energiákat hagyott maga mögött, amik hatással vannak az emberekre. Szerencsére a videós felvételek elérhetőek róla, és ugyan nagyon más korszak volt az akkori, lehet belőle tanulni.

Senna a valaha volt legnagyobb legenda, és a többség őt tartja a legjobb versenyzőnek. Isten valóban arra teremtette őt, hogy versenyezzen, de túl hamar kellett távoznia, viszont az a kívánsága teljesült, hogy nem szenvedett.

Hamilton is nagy tisztelője, és amikor csak teheti, beszél róla. A Brazil Nagydíj valahogyan mindig is Sennáról szólt, amióta megismerhettük, és ez most sincs másképp, és hidegrázós ott lenni azon a helyszínen, ahol egykor Senna is körözgetett.

Lewis egy egyedi sisakfestéssel készült, amiről alább láthattok pár fotót. Tökéletes munka, és ez egy olyan alkotás, mely igazi mestermű, és a rekorder szívében egészen különleges helyet foglal el.