hero image
dppi

Egy őrült F1-es jelenet a San Marino Nagydíjról, amit nem feledünk

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/13 14:37
Már négy éve annak, hogy Kvyat bevállalta ezt a bizonyos manővert, amivel nem kicsit hívta fel magára a figyelmet.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Ezen a hétvégén ismét futamot rendeznek a Forma-1-ben, ami egyúttal az első európai hétvégét is jelenti. Egykor totálisan másképpen nézett ki a naptár, rá sem lehet ismerni arra, már csak a mennyiség miatt sem, ami szerencsére minőséggel is párosul, szóval nincs igazán okunk panaszkodni.

A Miami Nagydíj volt a legutóbbi verseny, amit imádtunk, Norris győzelme miatt is, míg azelőtt Ázsiában járt a mezőny. Egykor ezek az ázsiai futamok a szezon végére kerültek, ám most annak elején kaptak helyet. Ennek is megvan a maga előnye, és őszesésgében egy igen változatos naptárat kapunk.

Meglátjuk, hogyan alakul a folytatás, mert Verstappen első helye nincs veszélyben, de Norris győzelme is bizonyította, hogy nincs lehetetlen, és egy domináns szezonban is lehetnek még jó versenyek, nem is kevés. Most mindannyian abban bízunk, hogy az európai turné is jól alakul majd, mert hamarosan Imola következik.

Egy versenypálya, amit elsősorban az 1994-es hétvégéről ismernek, ami tragikusra sikeredett Ayrton Senna és Roland Ratzenberger halála miatt, már nem lehetett rajtuk segíteni. 30 éve annak, hogy nincsenek közöttük, és ezen a hétvégén is meg fognak emlékezni róluk, főleg ezen a kerek évfordulón. Erre a linkre kattintva pedig egy olyan jelenetet nézhetünk meg 2020-ból, amire sokan emlékezhettek, Kvyat nagyot ment.