Lewis Hamilton számára nagyon fontosak a rajongók, és ez mindig is így volt, a Japán Nagydíjon a szokásosnál is többen rajongtak érte.

Véget ért a Japán Nagydíj, amire annak ellenére sem lehetett panaszunk, hogy Verstappen nyert a Red Bullal, amivel tovább növelte győzelmei számát. Eddig egy olyan időmérő sem volt idén, aminek ideje alatt legyőzték volna, és kevésen múlt, hogy jelenleg tökéletes mérleg álljon a neve mellett.

Valójában csak a technika szólt közbe, majd Japánban törlesztett, és esélyt sem adott a mezőnynek. Sokan szurkoltak neki, élen kedvese kislányával, aki az első sorból örülhetett kedvenc versenyzőjének. Max imádja a szerelmét, és részben együtt nevelik a kislányt, akinek Kvyat az édesapja, aki történetesen szintén a Red Bull versenyzője volt.

Valójában mindenki másért is rajongtak Japánban, ahol óriási hangulatot generálnak a szurkolók, Emiatt is sajnálatos, hogy mindössze egy futam van az évben Japánban, és igen hamar eltelt ez a pár nap Suzukában. A szurkolók már most készülhetnek a 2025-ös idényre, ami elsősorban amiatt lehet érdekes, mert Hamilton a Ferrarinál fog versenyezni.

Jelenleg azonban a Mercedes színeiben indul, és egy igen komoly céges verdával jelent meg Japánban. Kifelé menet is várták a rajongók, köztük egy kislánnyal, akinek még a sapkáját is aláírta a hétszeres világbajnok. Lewis továbbra is rendkívül kedvesen bánik a szurkolóival, akik mind fontosak számára.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL