hero image

Egy vagy két B-autóval jöhet az Aston Martin az F1-es Spanyol Nagydíjra! – német sajtó

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/05/12 20:09
A német Auto Motor und Sport úgy tudja, teljesen új kocsit hozhat az Aston Martin csapata a Spanyol Nagydíjra, az viszont egyelőre kérdéses, hogy egy vagy két B-autó jön.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Az Aston Martin jelentősen alulmúlta a várakozásokat a szezon eddigi részében, hiszen mindössze a kilencedik helyen állnak a csapatbajnokságban a nagy technikai szabályváltoztatások első évében, hiába reméltek sokat az új érától.

Ezzel együtt sem adja fel a harcot a silverstone-i bázisú istálló: a német Auto Motor und Sport arról ír, hogy a technikai vezető Andy Green biztos abban, hogy sokkal több van az AMR22-esben, mint egy középmezőnybeli hely.

Emiatt pedig a Spanyol Nagydíjra B-autóval készül Vettel csapata, azonban szállítmányozási problémák miatt elképzelhető, hogy a barcelonai futamon még csak az egyik pilóta hajthatja a B-autót.

A Miami Nagydíjon is pont nélkül marad az Aston Martin, bár Sebastian Vettel a bokszutcából rajtolva is közel állt a pontszerzéshez, végül ez a Mick Schumacherrel történt ütközés miatt nem jött össze a németnek.