A német F1-Insider.com szerint az Aston Martin F1-es csapatának tulajdonosa, Lawrence Stroll már ki is nézett egy világbajnok versenyzőt, amennyiben Sebastian Vettel visszavonul.

Az Aston Martin egyelőre csak a konstruktőri pontverseny kilencedik helyén áll, többek között ezért is tartják kérdésesnek sokan azt, hogy Sebastian Vettel az F1-ben akar-e maradni a szerződésének 2022 végi lejárata után.

Nemrég a The Race szakírója, Edd Straw is arról írt, hogy még sosem utalt ennyi jel arra, hogy Vettel szögre akasztja a bukót, az Aston Martinnak pedig természetesen fel kell készülnie erre az eshetőségre is.

A német F1-Insider.com információi szerint az Aston F1-es tulajdonosa, Lawrence Stroll már ki is nézett egy pilótát Vettel esetleges pótlására: Fernando Alonsót. Az persze közel sem biztos, hogy a spanyol az Alpine ellenében az Aston Martint választaná.

Az F1-Insider azt is hozzáteszi, hogy az Aston autós részlegének vezérigazgatója, Tobi Moers azért távozott a márkától, mert nem értett egyet egyes kérdésekben Stroll-lal, a helyére pedig a korábbi Ferrari-vezérigazgató Amadeo Felisa érkezik.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL