hero image
dppi

Egyedi Ray Ban napszemüvegeket kapott Leclerc és Sainz Miamira

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Keményen beszólt a McLaren versenyzője Oconnak Imolában

FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

Motorsport.hu
2024/04/25 12:42
A Miami Nagydíj több mint különleges lesz a Ferrari számára, már csak a színösszeállítás miatt is, amit a csapat választott a hétvégére.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

A Ferrari továbbra is a legnépszerűbb és legnagyobb csapat a Forma-1-ben, ami valószínűleg akkor is így lenne, ha a következő 20 évben sem nyernének világbajnoki címet. Furcsa belegondolni abba, hogy azok, akik a Ferrari legutóbbi egyéni címének évében születtek, lassan a 20-as éveikben járnak.

Egy generáció nőtt fel azóta, de nem kizárt, hogy a Mercedes és a Red Bull után a Ferrarira is egy domináns időszak vár, ami sokakat kárpótolna. Az sem kérdés, hogy ez menyire tenne jót az F1-nek, hiszen valóban a legnagyobb csapatról beszélünk, akik 1950 óta minden futamon ott voltak az F1-ben.

Mint arról korábban beszámoltunk, különleges összeállítással készül a Ferrari a Miami Nagydíjra. Ez több kiegészítőt is jelent, így többek között új napszemüveget is fognak kapni a versenyzők, ami igazodik az egyedi színekhez. A retro életérzés már most megvan, és a tervezők látható módon kitettek magukért.

A Ray Ban is szponzora a Ferrarinak, ők biztosítják a napszemüvegeket, és a Miami Nagydíjra is külön készülnek. Valószínűleg nem kevés fog fogyni ebből a kollekcióból, amire azelőtt nem volt példa. Leclerc és Sainz az elsők között próbálhatta fel az új darabokat, amik a Miami Nagydíj ideje alatt lesznek láthatóak rajtuk, és talán később is civilben.