Egy fotó, ami egész nyugodtan kikerülhetne Lewis Hamilton egyik házának falára, gyakorlatilag minden benne van.

Lewis Hamilton már a veterán versenyzők közé sorolható, de egy ideje hozzá kellett szoknia ahhoz, hogy nincs esélye a címre. Sőt, évek óta nem nyert futamot, miután visszaesett a Mercedes teljesítménye, megszűnt a dominanciájuk.

A Red Bull ezt kihasználta, viszont mostanra az ő dominanciájuk is eltűnt. Jó hír, egyik csapat sem domináns, aminek köszönhetően egyszerre többen esélyesek a címre, még talán jelenleg is, bár Verstappen magabiztosan vezet az első pár futamon szerzett győzelmei miatt.

Ha úgy vette volna kezdetét a szezon, mint ahogyan pár héttel ezelőtt minden átalakult, most valami egészen mást látnánk. Ettől függetlenül nincs okunk a panaszra, zseniális az idei kiírás, annyi fordulatot láthattunk már.

Hamilton legutóbb egy 3 éves időszakot zárt le, és újra nyert, ami nem volt benne a pakliban. Ráadásul mindezt hazai pályán érte el Silverstone-ban, mintha csak az égiek így akarták volna, végre kijött számára a lépés. Az alább látható fotó pedig gyakorlatilag mindent elmond az elmúlt éveiről, tökéletes pillanatot kapott el a fotós, amire joggal lehet büszke.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL