Max Verstappen semmi esélyt nem adott a riválisoknak a Magyar Nagydíjon, végül nagyon simán húzta be a magyar futamot.

Egy igazán sűrű és izgalmas Magyar Nagydíjon vagyunk túl, és már azt is tudhatjuk, hogy a Forma-1 2032-ig hosszabbított a legendás helyszínnel. Ennél jobb híreket nem is kaphattunk, újabb generációk nőhetnek fel a Hungaroringen.

Az időmérő edzés nem várt végeredményt hozott, mert Lewis Hamilton végzett a pole-ban, ráadásul száraz körülmények között. Sokáig nem tartott az öröm, mert a brit világbajnok azonnal hátrébb csúszott vasárnap.

Sőt, még csak a dobogóra sem tudott felállni, messze nem volt meg az a tempója, mint szombaton. Sokan azt gondolták, lehet egy harc a győzelemért, ami végül csak pár másodpercig tartott.

Verstappen jól kapta el a startot, és már az 1-es kanyarban az élre állt. Nem sokkal később már nem is látták a Red Bullt, más dimenzióban kezdett el autózni a holland, akinek összetört az F1-es trófeája.

Lando Norris miatt történt a baleset, de a Herendi megerősítette, újra elkészíti a rendkívül értékes vázát a világbajnoknak. Később tehát ez a trófea is Verstappenhez fog kerülni, de ahogy a törött verzióval mi lesz, nem tudni.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL