hero image

Eldőlt Norris jövője, 2025-ig írt alá!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videóra vették a Red Bull F1-es buliját a garázsban

FORMA-1

Óriási bulit rendezett a Red Bull az újabb F1-es címe miatt

FORMA-1

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj és Verstappen nagy győzelme

FORMA-1

Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Motorsport.hu
2022/02/12 20:17
Szerda délelőtt került bejelentésre, hogy Lando Norris 2025-ig hosszabbított a McLaren csapatával, ezzel hosszú távon eldőlt a wokingi istálló egyik ülésének sorsa.
Ajánlott Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Lando Norris 2019-ben mutatkozott be a Forma-1-ben, a legjobban pedig tavaly tudott teljesíteni, amikor az Orosz Nagydíjon a futamgyőzelemhez is közel került. A fiatal britre pedig hosszú távon akar építeni a McLaren, ennek megfelelően 2025-ig hosszabbítottak a 22 éves versenyzővel.

A másik McLaren-pilótának, Daniel Ricciardónak 2023 végéig él a szerződése, ezzel tehát az is eldőlt, hogy jövőre is a Norris-Ricciardo duóval fog „rohamozni”, míg a mezőny körülbelül felének lejár a szerződése 2022 végén.

„A csapat az emberekről szól, én pedig imádom ezeket az embereket és otthon érzem magam a McLarennél. Ennél az istállónál nőttem fel, és én is a részese vagyok a jelenleg zajló utazásnak. Tavaly egy újabb lépést tudtunk megtenni, mind a karrieremet, mind a csapat teljesítményét tekintve.”

„Úgy látom és úgy érzem, hogy a rengeteg munka, befektetés és elkötelezettség, ami a csapatnál van, lehetőséget jelent, hogy győzelmekért és címekért harcoljunk a jövőben. Ez a tény nagy önbizalmat ad, ezért természetes dolog volt a szerződésem meghosszabbítása” – fogalmazott Norris.