Japánban is odavannak a Lego-ért, és nem lehet kérdés, hogy a rajongók megvásárolják a Mercedes W14 mását.

Korábban már beszámolhattunk arról a különleges és egyedi kollaborációról, amit a Mercedes és a Lego kötött egymással. Nagy üzletet köthettek, ami mindkét fél számára jövedelmező, de a legboldogabbak a rajongók.

Ez nemcsak a kisebb rajongókra értendő, hiszen a felnőttek között is sokan vannak, akik imádnak Lego-zni. Ezek a gyűjtői kiadások pedig több mint különlegesek, és még egy luxuslakásban is jól tudnak mutatni. A Lego egyre több ilyen megállapodást köt, aminek mi is örülünk, függetlenül attól, hogy milyen csapatról van szó.

A Mercedes W14 mását készítette el a Lego, és természetesen a dobozokban elemeire van szedve az F1-es autó. Nekünk kell összerakni, ami mindig nagyobb élmény, mint a végeredmény, főleg, ha nem egyedül csináljuk. Remek családi program, mely akár napokon át tarthat, ha nem akarunk egyszerre hosszú órákat eltölteni a Lego felett.

Jelenleg a Japán Nagydíjon tartózkodik a mezőny, és a Mercedes W14 Lego-változata is megérkezett, méghozzá életnagyságú változatban, ami a paddock egyik ékességégé vált. Sokan el tudnánk fogadni, és érdemes megnézni, hogy milyen részletességgel alkották meg az F1-es gépet, amit Lewis Hamilton és George Russell vezetett.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL