hero image
DPPI

Eljött a nap, amire a McLaren rajongói annyira vártak?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Super Admin
2023/06/28 20:57
Jó esély van rá, hogy az autó szép lassan odaér arra a szintre, amelyre való.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

A közelgő Osztrák Nagydíjon több technikai újítást is bemutat a McLaren, Andrea Stella csapatfőnök pedig azt reméli, hogy az autó frissítései lehetővé teszik a fejlődést és a jobb eredményekért való harcot.

"A múltban általában jól teljesítettünk az osztrák pályán. Hat-hét kanyar, amelyek közül négy gyors, ez pedig segíthet nekünk abban, hogy versenyképesek legyünk."

"Az Osztrák Nagydíjon elhozzuk az első nagyobb frissítéseket is, ezek pedig sokkal fontosabbak számunkra, mint az, hogy a pálya adottságai illeszkedjenek a gép karakterisztikájához. Végső soron ezek az újdonságok olyan fontos elemek, amelyek drámaian megváltoztathatják a formánkat ebben a szezonban", mondta, majd hozzátette, ezt nem csak az osztrák frissítéseknek kell elősegíteniük, hanem azoknak is, amelyeket a csapat a következő néhány futamra hoz.

"Nagy reményeim vannak a frissítésekben, amelyeket részleteiben fogunk bemutatni a következő három futamon. Ezeknek lehetővé kell tenniük, hogy néhány tizedet visszahozzunk, ami jelentős hatással lesz a köridőkre", mondta Stella.