hero image
DPPI

Eljött a nap, amire a McLaren rajongói annyira vártak?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Egy több mint szürreális baleset a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Ma 23 éve meglepte a Forma-1-et Michael Schumacher öccse

Super Admin
2023/06/28 20:57
Jó esély van rá, hogy az autó szép lassan odaér arra a szintre, amelyre való.

A közelgő Osztrák Nagydíjon több technikai újítást is bemutat a McLaren, Andrea Stella csapatfőnök pedig azt reméli, hogy az autó frissítései lehetővé teszik a fejlődést és a jobb eredményekért való harcot.

"A múltban általában jól teljesítettünk az osztrák pályán. Hat-hét kanyar, amelyek közül négy gyors, ez pedig segíthet nekünk abban, hogy versenyképesek legyünk."

"Az Osztrák Nagydíjon elhozzuk az első nagyobb frissítéseket is, ezek pedig sokkal fontosabbak számunkra, mint az, hogy a pálya adottságai illeszkedjenek a gép karakterisztikájához. Végső soron ezek az újdonságok olyan fontos elemek, amelyek drámaian megváltoztathatják a formánkat ebben a szezonban", mondta, majd hozzátette, ezt nem csak az osztrák frissítéseknek kell elősegíteniük, hanem azoknak is, amelyeket a csapat a következő néhány futamra hoz.

"Nagy reményeim vannak a frissítésekben, amelyeket részleteiben fogunk bemutatni a következő három futamon. Ezeknek lehetővé kell tenniük, hogy néhány tizedet visszahozzunk, ami jelentős hatással lesz a köridőkre", mondta Stella.