hero image
dppi

Élmény nézni, ahogyan Alonso vezet a Brazil Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/03 21:13
Fernando Alonso valószínűleg már csukott szemmel is körbe tudna hajtani a brazil pályán, ahol jó és rossz emlékei is vannak.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Bármi is történjék, Alonso legendaként vonulhat vissza a Forma-1-ből, ehhez kétség sem férhet, Ugyanakkor óriási hiányérzetet jelenthet az, hogy csak két világbajnoki címe van, noha minden idők egyik legjobbja.

Alonso már mindent elért, amit csak lehetett, más kategóriákban is. Bizonyította, hogy bárhol képes nyerni, és ha adnak alá egy jó autót, a Forma-1-ben 42 évesen is beteszi az oktatókazettát, legyen szó bárkiről.

A kétszeres spanyol világbajnok 2001 óta van jelen az F1-ben, ami döbbenetesen sok időt jelent. Igaz, 2019-ben és 2020-ben nem versenyzett a Forma-1-ben, viszont úgy tért vissza, mintha mi sem történt volna.

Az Aston Martinnal az idei szezon elején szinte csak dobogós volt, és nem neki köszönhető az, hogy nem lehet harcban a címért, és egy ideje a dobogóért sem. Jelenleg Brazíliában igyekszik jobb eredményt elérni, és még mindig élmény nézni, ahogyan vezet.

Minden mozdulata természetes, és úgy veszi az íveket 42 évesen, mint senki más. Hihetetlen, hogy ellentmond a korának a legnagyobb kategóriában, és halvány jele sincs annak, hogy gyengült volna.