hero image
dppi

Először Alonso csapata sem hitte el, hogy megvan a dobogó Brazíliában (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/11/07 15:29
A szoros befutó miatt Fernando Alonso csapata sem mert előre örülni, hiszen látták, hogy Sergio Pérez komoly sebességgel közeledik.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Ha Alonso pályafutását nézzük, a rengeteg balszerencsével, kicsit sem lepődtünk volna meg, ha vasárnap az utolsó métereken veszíti el a dobogót az Aston Martinnal Interlagosban. Nem érdemelte volna meg ezt az érzést, és az égiek most kegyesek voltak vele.

Másfelől ez a befutó is jól mutatja be Pérez idei évét, ami több mint katasztrofális. Hiába ül az egyik legjobb autóban, nem tud mit kezdeni Verstappennel, de a többi csapat is gondot okoz számára.

Alonso viszont mindig él a lehetőséggel, és pályafutása egyik legfontosabb dobogóját gyűjtött be vasárnap. Szenzációs volt az utolsó köre, és amikor Pérez már a dobogós ünneplésen gondolkozhatott, megérkezett a spanyol bika.

A csapat közben nem mert örülni, csak reménykedtek, hogy előbb hajt át a célvonalon az Aston Martin. Ők sem akartak hinni a szemeiknek, hogy ennyire szoros lesz a vége, és szinte imádkoztak Alonsóért.

Érdemes megnézni a felvételeket, mennyire szeretik Alonsót a csapatnál, mert ez az öröm javarészt neki szólt, nem feltétlen a harmadik helynek. Fernando végül a csapatnak ajánlotta a dobogót, hiszen tudja jól, hogy milyen keményen dolgoznak, többek között a gyárban is.