hero image
Twitter/Scuderia AlphaTauri

Először pályán az AlphaTauri új autója (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/02/14 13:59
Miközben a mai nap elsősorban a Ferrari bemutatójáról szól, a mezőny másik olasz gárdája, az AlphaTauri sem tétlenkedett, hiszen ők Misanóban vitték első ízben pályára a korábban leleplezett autójukat.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az AlphaTauri február 11-én, New Yorkban rántotta le a leplet a 2023-as versenygépének festéséről, de az ott kiállított kocsi nem a valódi AT04 volt, hiszen azt időközben bőszen készítették fel az első menetére itt Európában.

Ma pedig sor is került annak bejáratására, hiszen az istálló a saját közösségi oldalain tette közzé, ahogyan Juki Cunodával a volánnál kigurul a garázsból a megújult festéssel rendelkező versenyautó, méghozzá Misanóban.

Mivel ez egy filmes nap, ezért érdemes ismét kihangsúlyozni, hogy ilyenkor csak 100 kilométert tehetnek meg a csapatok, és azt is csak a Pirelli bemutatógumijain, de ettől függetlenül ez egy elengedhetetlen lépés a szezonra való felkészülés során, főleg most, hogy csak három napja lesz majd a mezőnynek Bahreinben, mielőtt elindulna a tényleges versenyzés.