Miközben a mai nap elsősorban a Ferrari bemutatójáról szól, a mezőny másik olasz gárdája, az AlphaTauri sem tétlenkedett, hiszen ők Misanóban vitték első ízben pályára a korábban leleplezett autójukat.

Az AlphaTauri február 11-én, New Yorkban rántotta le a leplet a 2023-as versenygépének festéséről, de az ott kiállított kocsi nem a valódi AT04 volt, hiszen azt időközben bőszen készítették fel az első menetére itt Európában.

Ma pedig sor is került annak bejáratására, hiszen az istálló a saját közösségi oldalain tette közzé, ahogyan Juki Cunodával a volánnál kigurul a garázsból a megújult festéssel rendelkező versenyautó, méghozzá Misanóban.

Mivel ez egy filmes nap, ezért érdemes ismét kihangsúlyozni, hogy ilyenkor csak 100 kilométert tehetnek meg a csapatok, és azt is csak a Pirelli bemutatógumijain, de ettől függetlenül ez egy elengedhetetlen lépés a szezonra való felkészülés során, főleg most, hogy csak három napja lesz majd a mezőnynek Bahreinben, mielőtt elindulna a tényleges versenyzés.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL