hero image
dppi

Elsírta magát egy kisfiú Pérez nagy csattanását követően a Magyar Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/07/21 19:55
Egy nagyon aranyos jelenetet vettek videóra, ahogyan a kisfiú elsírja magát a Magyar Nagydíjon, annyira aggódott Sergio Pérez miatt.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Fogalmazzunk úgy, hogy Sergio Pérez nincs élete formájában, és kisebb csoda, hogy nem őt váltotta Daniel Ricciardo. Nyilván itt komoly szerződésekről is szó van, már csak emiatt sem lenne olyan egyszerű a dolog.

Azt azonban nehéz elképzelni, ha Ricciardo kiemelkedően megy az AlphaTaurinál, és közben Pérez marad ezen a szinten, ne lenne csere. Ezzel ismét összeállhatna a Verstappen-Ricciardo duó, ami egykor nagyon erős volt.

Rengetegen lennének kíváncsiak arra, hogy mire menne Ricciardo Verstappen ellen, aki lassan háromszoros világbajnoknak mondhatja magát. Talán ezt is megtudhatjuk, legkésőbb 2024-ben, de addig még sok minden történhet.

Most az a legfontosabb, hogy az ausztrál sorra hozza a jó eredményeket a régi-új csapatánál, ami egykor Toro Rosso volt. Pérez pedig csak küszködik, és továbbra sem látni az alagút végét az ő szempontjából.

Az egyik kisfiú a lelátón elsírta magát, amikor Pérez nagyot csattant az FP1-en, nem sokkal azután, hogy találkoztak a bokszban. Nagy élmény volt a kisfiú számára a találkozás, emiatt is sírt a baleset miatt.