hero image
DPPI

Ennyin múlt, hogy ne Verstappen, hanem a Ferrari legyen a pole-ban (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/01 11:22
Nagyon kevésen múlt Charles Leclerc rajtelsősége pénteken a Ferrarival, amiről egy látványos videós összehasonlítást nézhettek meg.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Max Verstappen futamokon belül eldöntheti a világbajnoki cím sorsát a Forma-1-ben, amire igen jó esélyei vannak. A Red Bull továbbra is pokolian gyors, ráadásul Sergio Pérez nem tud mit kezdeni a hollanddal.

Sőt, ismét kiesett a Q2-ben, noha ugyanabban az autóban ül, mint a címvédő, így elvárható lenne tőle, hogy legalább a második helyre behozza a gépet. Ez megint nem történt meg, és nehéz helyzetből várja a folytatást.

Mint az várható volt, Verstappen előnye csökkent az Osztrák Nagydíjra, viszont nem a Mercedes, és nem is az Aston Martin szorongatta meg, hanem a Ferrari. Az olaszok teljesítménye igencsak ingadozó, viszont most kijött a lépés számukra.

Charles Leclerc remekelt, aki az egyik legjobb az időmérőkön, és hiba nélkül hozta le a Q3-as körét. Legalábbis nem volt nagyobb megingása, mindent ki tudott hozni a Ferrari csomagjából pénteken.

Fentebb egy remek összehasonlítást nézhetünk meg az utolsó szektorról, szabad szemmel is látni, hogy a Ferrari rendkívül közel volt a pole-hoz. Reméljük, a folytatás is legalább ennyire izgalmas és látványos lesz.