hero image
dppi

Ennyin múlt, hogy Pérez kiüsse Verstappent a Miami Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/08 08:06
Sergio Pérez megint nem volt a helyzet magaslatán, milliméterekre volt attól, hogy kiüsse Max Verstappent a Miami Nagydíj rajtjánál.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

A Miami Nagydíj egyértelműen Lando Norrisról szólt, aki megszerezte pályafutása első F1-es győzelmét. Sokan gratuláltak a McLaren brit versenyzőjének, még a Ferrari csapatfőnöke is beállt pezsgőzni a riválishoz. Az év egyik legnagyobb jelenete volt, és ez is csak azt bizonyítja, sokat lazult az F1.

Szerencsére messze elérhetőbbé váltak a pilóták, bár a két testőrt nemigazán értettük Hamilton körül, akik a paddockban futkároztak utána, miközben a világbajnok rollerrel hajtott. Lewis is gratulált Landónak, először a volán mögött ülve, majd nem sokkal később személyesen is felkereste őt a paddockban.

A rajt nem volt a legsimább, Norris számára sem, és ott úgy tűnt, bajban lesz. Részben így is lett, de az égiek olyan lehetőséget adtak számára, amivel élni tudott. Más kérdés, mi történik, ha Pérez eltalálja Verstappent a rajtnál, amihez több mint közel állt, egészen hihetetlen, hogy mennyin múlt a csattanás.

Érdemes megnézni a visszajátszást, és ez a csattanás talán Pérez sorsát is befolyásolta volna a Red Bullnál. Verstappen nem kicsit gőzölhetett volna be a csapattársára, aki néha érthetetlen hibákat vét, és még mindig nem tud kellően közel kerülni a címvédőhöz. Ugyan ezt most megúszta, megint nem tudott futamot nyerni.