hero image
dppi

Ennyire jó haverok Leclerc és Sainz a Ferrarinál

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

FORMA-1

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

FORMA-1

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

FORMA-1

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2024/04/02 11:41
Humoros videóval hangol Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. a közelgő Japán Nagydíjra, ami érdekesnek ígérkezik.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

Nem panaszkodhatunk, mert sorra kapjuk a versenyeket a Forma-1-ben. Számos futamot fognak rendezni idén, amire egyesek azt mondják, túl sok, ugyanakkor a többség inkább örül annak, hogy szinte minden hétvégén van F1. Az előző hétvége üres volt ebből a szempontból, de ennek most vége, jön a Japán Nagydíj.

Már egy ideje mi is hangolunk a futamra, ami az egyik kedvencünk, és ezzel még milliók lehetnek így. Ráadásul Szuzukában nincs lehetetlen, a japán rajongók a leglelkesebbek és olyan kreatívak, hogy arra nehéz szavakat találni. Még a szerelőknek is vannak rajongói Japánban, és azok, akik a Ferrarinál dolgoznak, különlegesnek érezhetik magukat.

Carlos Sainz Jr. nemrég még a műtőben feküdt, majd nem sokkal ezután futamot nyert. Hihetetlen teljesítményt nyújtott, és az a terve, hogy Japánban is megnyeri a versenyt, de papíron a Red Bull és Max Verstappen sokkal esélyesebb. Már nem kell sokat várnunk arra, hogy lássuk a reális képet, sok mindent tehet tisztába a japán hétvége.

Ami biztos, hogy Sainz és Leclerc még mindig nagyon jó csapattársak, remek közöttük a kapcsolat. Szerencsére nincs szó ellenségeskedésről, viszont azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy a monacói és Hamilton ilyen lazák lesznek egymással. Lewis zárkózottabb Carlosnál, ráadásul ez lesz az első éve a Ferrarinál.

Az alább látható videó is csak azt mutatja, hogy Leclerc és Sainz nagyon jó haverok, akik szeretik a humort. Egy ilyen videót aligha tudtunk volna elképzelni Hamilton és Rosberg között a Mercedesnél, amikor igazán élessé vált a csata közöttük. Mindenesetre a monacói és a spanyol nagyon jól érzi magát.