hero image
dppi

Ennyit látott Hamilton a Szingapúri Nagydíj alatt

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/21 12:45
Mindig érdekes látni, mennyit is láthatnak az F1-es versenyzők a volán mögött bizonyos helyzetekben és pályákon.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Valójában szinte feküdnek az F1-es pilóták az autókban, és mindenkinek egyedi ülése van, illetve minden mást is hozzá igazítanak, hiszen nincs két ugyanolyan ember, és ha még a magasság stimmel is, a szokások eltérnek.

Vannak, akik nagyon alacsonyan szeretnek ülni, éppen hogy csak kilátnak a pilótafülke mögül, míg mások feljebb ülnek. Ember válogatja, hogy mit, hogyan állítanak be a versenyzőknek a mérnökök az F1-ben.

Nagyon nem mellékes a kényelem, mert hosszúak a versenyek, sokszor pattognak az autók, és egy baleset esetén sem mellékes, hogyan ülnek az autóban. Messze részletesebb ez a kérdés, mint azt gondolná az ember.

Ez Szingapúrban sincs másképp, ahol ráadásul villanyfény és hatalmas páratartalom mellett vezetnek a versenyzők. Fontos, hogy szó szerint minden a helyén legyen, máskülönben az elviselhetetlenné válhat.

Alább Hamilton nézetéből figyelhetjük az eseményeket, ahogyan a szingapúri versenypályán száguld. Élvezetes, viszont innen is látni, hogy Lewis sem láthat túl sokat, pont annyit, amennyit kell.