Lehet azt mondani, hogy sokat, ami teljesen normális dolog, ugyanakkor Fernando Alonso minden eddiginél jobb versenyző.

Mint arról korábban beszámoltunk, Fernando Alonso meghozta a nagy döntést, lezárta a pletykákat, és bejelentette, mi lesz vele a jövőben. Sokan aggódtak amiatt, hogy visszavonulhat, hiába a kiváló forma, mert egyszerűen továbbra sem kap igazán gyors autót a címhez, és túl sok futam van egy évben.

Alonso azonban a Forma-1-ben marad, és nem szerződik el az Aston Martintól. A Mercedes és a Red Bull számára is ideális megoldás lehetett volna a kétszeres spanyol világbajnok, aki kitart az Aston Martin mellett, és hisz abban, hogy később akár egy vb-autót is kaphat.

Ha Stroll marad a csapattársa, attól nemigen kell tartania, hogy veszélyt jelenthet rá, viszont egy éles csatában hiányoznának tőle az elvett pontok. Ugyanakkor Alonso egy ideje már egyedül viszi hátán a csapatot, így van ebben tapasztalata, és biztosak lehetünk abban, hogy a teljesítménye változatlanul erős marad.

Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy már a 40-es éveiben versenyez, de ha így folytatja tovább, a valaha volt egyik legidősebb győztes lehet. Még az sem kizárt, hogy közel 50 évesen is képes lesz nagy teljesítményekre az F1-ben, mert a korát kár figyelni az ő esetében. Alább a 2001-es debütálásának pillanatát láthatjuk, mellette pedig az aktuális állapotot.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL