hero image

Érdekes F1-es pletyka: versenyzőket cserélhet két csapat?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a Sainz-Alonso ütközés, ami Alonso futamába került

FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2022/04/26 20:26
Az elismert Forma-1-es újságíró, Albert Fabrega arra tett utalást, hogy két istálló versenyzőket cserélhet az F1-ben, egyelőre pedig nehéz kitalálni, kire gondolhatott a spanyol.
Ajánlott Videón a Sainz-Alonso ütközés, ami Alonso futamába került

Bár még „csak” négy verseny telt el a Forma-1 2022-es szezonjából, máris elkezdődött a „silly season”, beindultak a pletykák azt illetően, hogy hogyan alakulhat át a Forma-1-es rajtrács összetétele 2023-ra.

Nemrégiben a Sky Sports F1 riportere, Ted Kravitz beszélt arról, hogy a Williams érdeklődik a tavalyi Forma-2-es bajnok Oscar Piastri iránt, az imolai versenyhétvége folyamán pedig az elismert újságíró, Albert Fabrega beszélt a versenyzőpiac alakulásairól.

Fabrega azt lengette be a lent megtekinthető videón, hogy két csapat versenyzőt cserélhet, ami egy kifejezetten meglepő fejlemény lenne – amennyiben igaznak bizonyul a spanyol értesülése:

„A versenyzői piac már el is kezdett mozogni. Történik valami, amiről még nem beszélhetek, mert nem kaptam rá engedélyt a forrásomtól. Nem vagyok meglepve azt illetően, hogy kik távozhatnak, azt illetően viszont igen, hogy kik érkezhetnek. Nos, versenyzőcsere történhet csapatok között” – mondta Fabrega.